Publicerad den

SAAB sökninga eller Hur i hela H*lv*t* ska jag fixa en bruksbil

Ok som det stod i förra inlägget så har jag tittat på en S**B 900 NG, och jag känner att beslutet var rätt att åka därifrån.

Bilen kommer ifrån sköna Helsingborg och såg väldigt fin ut rent estetiskt eller hur?

900sNG

Jupp det är bilen på bilden som jag kollade på, och som man kan se så den är blank och fin utanpå, en motortvätt hade inte suttit fel, men ok det hade döljt oljeläckan från toppen . Men det stora var väl knackningen som kom när den startade, dvs en rätt koksig ventillyftare eller oljepump. På Saabturbo klubben så debatterar man en hel del kring det och lösningen brukar vara en ny “spis” innanför huven dvs en härlig snar utgift. nej tack.

Så nu är jag tillbaka på ruta 0 nån som har en trevlig kandidat maila gärna admin@motormaniac.se

 

-=MotorManiac=-