Publicerad den

Sjukdomar och Bilbyggen

Vad är det som verkligen kan fördröja även dom bästa projekten, om inte sjukdomar och annat skräp.

Ok själv är jag rätt van en ptsd och en rygg som inte funkar som andras är vardagsmat men när det händer människor kring mig blir det lite svårare. Men i alla fall så nu när den akuta fasen är över hemma så kan det kännas som om det är dags att komma igång igen.

Så vad är det som händer just nu då, jo saab:en vilar i garaget efter att jag fått en radikal efter att ha kollat bränsleförbrukningen under tiden som jag hade den i trafik

Hyundai Santa Fe aka Monstret.

Rullar som bruksbil/projekt och slamrar på som den gjort sedan köpet. mest pga ett vevlager som inte riktigt vill vara med och leka längre.

Eftersom jag hade nån knepig ide om att köra lite retro chick elektronik i den så plockade jag in en Blaupunkt gsm stereo i den men just nu avskyr jag ljudet i den och funderar på om det verkligen är värt att ha den där

Volvo S80 SuperLyx modellen aka Green Mean Machine

Den lutar som ett skadat slagskepp på parkeringen, mest pga pyspunktering på båda däcken på vänster sidan (nån som har däck att skänka) men i alla fall så har Valeo enheten landat från icke namngivet land med österländsk filosofi så snart har den två lysande lyktor fram och vem vet om inte handbromsen kommer på plats också, ska bara…. fp ihop pengar till skatten så ska den besiktas och sedan blir det att utvärdera vad som mer behövs göras, eftersom jag hittade spår av musbo (dvs djurmodellen) så hoppas jag att eterisk skrämselpropaganda har fungerat dvs ättiksprit och tålamod

Roligare än så blir det inte riktigt just nu men vem vet det kommer ta fart så fort frugan mår lite bättre och jag kan koncentrera mig på att vårda bilar istället för människor.