Publicerad den

Snart dags

Tävlingen har blivit någon dag fördröjd, lite pga att jag samlar ihop lite trevliga priser och har haft svårt att fixa upp tävlings sidan mm men det ska snart lösa sig.

oboimira.ru_201012231404213423

MotorManiac är fortfarande en sida som drivs av en person och ibland så hinner jag inte med allt då det vanliga livet knackar på mellan varven, och just nu så står vi inför lite mera kyla och vinter (så mycket det nu kan bli här i Skaune) och mina vinterdäck befinner sig 120 mil norr ut så ja jag hade kunnat haft lite mera tur just nu.

Men nu ska jag sluta och gnälla och det är dags att komma igång igen och se till att Ni mina läsare kan få en riktigt trevlig Jul med en julklapp kanske från www.motormaniac.se för att göra Julen lite mera speciell eller hur .

Jag önskar Er alla lycka till med tävlandet och ja det kommer frågor och annat under morgondagen plus att det blir lite etapp vinster redan till helgen så fler kan få en liten julklapp i år, för bland många av oss bilfanatiker så känns plånboken mellan varven ikoniskt tom och det är allt för många dagar mellan lönekuverten (som oftast ger reaktionen på kontot liknande ett svart hål där allt försvinner)