Publicerad den

Snart Nya Funktioner hos MotorManiac :-)

Så efter som sidan är under stadig utveckling, och sporrad av besöken på sidan, så kommer jag introducera 2 nya avdelningar inom kort.

Bil-Pc

Bil-Pc eller dator i bilen är ett projekt som jag jobbat med under en längre tid, så nu börjar det bli dags att dela med mig av erfarenheter och annat som jag snubblat över på vägen mot en fungerande lösning.

Det kommer behandla sånt som bärbar pc i bilen —-> en fast monterad lösning, plus vad som kan vara bra att kunna köra på sin pc-lösning

2_carpc22_1 xerx

Kokbok för “PetrolHeads”

För att underlätt livet i garaget (man tänker så mycket bättre när man är mätt) plus för att blidka Övergudarna i hemmet (kan också översättas med Flickvänner, Pojkvänner, Sambo, Fruar eller mutbara föräldrar) så tänkte jag börja lägga upp enkla och goda recept på mat. Man behöver knappast leva på falukorv och makaroner för att man är hängiven bilentusiast.

Jag har ett dunklet förflutet i kök sedan ett gäng åt tillbaka (innan jag snurrade in i IT hysterin) och jag vet vilken makt man har när man totalt mutat sin bättre hälft med en godmåltid och det är dags att presentera vad man kan behöva hushållsfinanser till *ler*

DSC04264

Före

d-m-oxfile

Efter

Det här kommer hända dom närmsta dagarna *leR* plus div bilmekande och funderande

-=MotorManiac=-