Publicerad den

Sommar & Sol i min Hyundai?

Eftersom jag gillar lite udda bilar så undrar jag vad som hänt, jag som brukade hitta dom mest övergivna vraken och göra dom hyffsat körbara (ja ärligt var resultaten lite hrm fluktuerande ibland) och nu så sitter jag och kör ………. Hyundai….. Ja ännu värre en I30 Diesel.

wp-1459090672941.jpg

Ok jag fick den i arv efter min mamma som dog rätt hastigt i rätt läskig sjukdom, fibros är läskigt på många sätt, helst då den som drabbas blir så dålig så fort (jag vet att det säkert finns undantag kanske)

Men i alla fall så ja Diesel, och det blev knappast bättre med Alfan, även den en diesel (undrar om det är därför det tar sån tid att få inspiration??)

Ja jag tjatar vidare efter Chevrolet S10:or och Risiga Ford Ka Objekt för något som har rätt magkänsla, vilket känns klart otroligt eftersom jag ända sedan jag var lite alltid älskat Alfa Romeo, men Diesel Alfan är mer Fiat Diesel än just Alfa så det kan vara just därför, eller vad tror Du