Publicerad den

Söndagspyssel

Efter att starkt försökt dopa Rovern igår (se bild)

Och insett att stereoider inte hjälper (stenskott fix för framruta så ni inte tror nåt annat) så har det blivit lite småpysslande istället för att trängas på vallåkra den här helgen.

Naturligtvis hade det varit kul att sticka dit och se vad kreativa motordårar lyckats kreera i sina garage under vintern, men med två parkerade bilar (körförbud) så blev det att hålla sig på parkeringen idag.

Ljud är nåt trevligt, och med 1.4l motor spinnande under huven så kanske det är bättre att lägga sina surt förvärvade slantar på trevligt billjud istället, så idag har jag lite snyggt planterat en db bas 12″ i hatthyllan.

Det kommer troligen bli nåt annat högtalar element i det hålet längre fram, men just nu för injustering och kabeldragning så fungerar det här bra.

Som Huvudenhet används Alpine’s IDA-X200 och med dsp och steg så ska det väl bli lite välljud i den lilla runda Rovern..

Nån som kan lägga om 4 fräscha sommardäck på alufälg i Helsingborg till en billig peng? lovar en massa bilmässig kärlek och reklam på bloggen för en sån tjänst maila admin(a)motormaniac.se 

-=Maniac=-