Publicerad den

Sorgsen Hyundai

Då blev det i alla fall en ny bil igen, eller kanske temporärt

Den röda Hyundaien som varit min mammas ska få följa med ner till Skåne, för ja min mamma avled i måndags (7 april 2014) av lungfibros och komplikationer från en lunghinne inflammation som till slut gjorde att hon inte längre orkade med.

Livet är ett knepigt ställe mellan varven att befinna sig i, men i alla fall nu så är jag på väg upp till norrland för att hjälpa min pappa med det ofrånkomliga samtidigt som jag ska göra mitt bästa att se till att han har det så bra som det nu går.

Eftersom en olycka sällan kommer ensam så visade polis saaben tecken på kolvkolaps igår, dvs ojämn gång, och spikningar vid låga varvtal så det är en knepig tid…

men nu så är jag på g mot Kramfors igen, sitter på ett tåg som tar mig närmare och närmare, lättad men med en overklighetskänsla som inte riktigt går att ruska av sig mitt i alltihopa.

Tack för att Ni läser mina ord här, det ger mig i alla fall styrlkan att hitta en mening mitt i allt detta och ta mig upp på fötter igen ett steg i taget bit för bit .

Hyundai Diesel ja det går det också för en lätt motorskadad galning som mig och med den minnet av min mamma …

Vila i frid kära mamma, nu får du äntligen vila från allt det som varit så jobbigt den senaste tiden, ditt minne bär jag alltid med mig i mitt hjärta för evigt, det var du och jag mot resten av världen, och nu är det bara jag kvar..

Marit Magnusson 19481210 – 20140407

Vila nu på mjuka ängar, se på fåglarna i skyn och en dag ses vi igen på den andra sidan