Publicerad den

SpeedParts Drömmar och Bilstereo på Micro

Så efter en hel del surfande bland Speedparts produktlista så har jag hittat en hel del som jag skulle kunna offra en del av min hembudget för (Hustrun fnyser bitskt) .

Ska genast sätta upp en Önskelista och se hur den ska kunna betas av .

    xb,360

Och sedan lite dekaltrimmning vilket bara det borde mentalt öka trimmningsgraden med minst 75% *skratt*

Får kolla upp hur ekonomin ser ut framåt men det ska nog fixa sig, det ska ju vara ett nöje och äventyr att sätta sig bakom ratten.

logo_grey

Det har också blivit lite drömmande bland fina högtalare på Micro, har en viss förkärlek för Kicker’s produktserie när det gäller billjud då jag själv gillar ljudbilden och designen på högtalare och slutsteg, plus att dom passar ihop så bra med det bil-pc paket som jag som vanligt envisas med att knäcka in i mina bilar.

68469

microbildelar