Publicerad den

Sponsored Video: Audi R8 V10 plus – Commander

Vem vill inte ha en R8:a en av världens snyggaste bilar (om man nu får fråga mig eller hur!!) med en prislapp som i alla fall får mig att dra efter andan.

Men man kan i alla fall njuta av designen och skönheten.

Länge var Audi TT den bil som gärna hamnade designmässigt bra till, dvs lite ovanligt utseende (med retro känsla ) och tillräckligt många säten så bara dom viktigaste får plats i bilen (dvs förare och passagerare ) men sedan så dök Audi R8 upp, med just design (som jag skrivit) och en känsla av både fart och Lyx, lägger man sedan till att man av någon anledning ser just den modellen i filmer som Ironman och om jag nu inte tar fel Mission Impossible så kan det inte bli fel eller hur.

Själv håller jag ju på med bilar som har en prislapp som är förhållandevis mindre än dom siffror som står på R8 (och TT) prislapparna, men det är ju inte direkt förbjudet att få lite inspiration samt kunna drömma sig bort en smula när vardagen klampar på .

Vad är min egen erfarenhet av Audi annars då? Ja efter att ha ägt allt från en rätt anfrätt Audi 80 upp till en trevlig äldre Audi 200 turbo (som gjorde livet klart surt för V70 turbo ägare på E20 under en period) så kan jag väl säga att dom är duktiga på att sätta ihop bilar plus att dom håller hög kvalitet även om just den audi 80 som jag hade för rätt länge sedan hade blivit hårt körd för att sedan hamna hos en inkompetent mekaniker (nej inte jag) , men ok dom som jag har haft blir aldrig till några R8:or direkt

Men man får väl i alla fall drömma eller hur, vad tycker du ? ?

Från Er egen Motor Maniac någonstans i Sverige