Publicerad den

Sponsrad Video – Ford Edge

En ford på min gård, ja det var verkligen ett tag sedan jag faktiskt kunde säga just det.

Sponsrad Video

Men skam den som ger sig, som det brukar heta.
Jag har haft bilar i många former skick och färger och naturligtvis så har det slunkit med en och annan ford med bland dom, men det jag saknat under hela den tiden är faktiskt en SUV aktig bil, det har alltid varit någon form av Kombi eller sedan liknande skapelse .

Så vad tycks om Ford Edge?  En rätt kaxig bil med prestanda och ja möjlighet att ta sig utanför dom vanligt stakade vägarna, vilket inte är helt fel eller hur, ja även om dom flesta SUV bilarna mest hamnar som jag tycker i innerstan med uppgifter som att ta barn och vuxna fram och åter mellan hem-skola- jobb så finns i alla fall möjligheten att kunna göra lite mera med bilen.

Själv gillar jag att ta mig utanför det vanliga så ja vem vet det kan bli en 4×4 Ford på min gård i framtiden.

 

Lite fakta:

There’s a new guy in town. Med lika stort självförtroende som självklar närvaro på vägarna … Möt Ford Edge – packad med kraftfull prestanda, banbrytande design och den senaste spjutspetstekniken. Fords nya SUV är stor, kaxig och viskande tyst för att du ska slippa vägbrus och störande ljud. När Active Noise Control reducerar ljudet från världen utanför behöver du bara luta dig tillbaka, njuta av lugnet eller tonerna av din favoritmusik. Den adaptiva styrningen anpassar servostyrningen automatiskt efter vägförhållanden i både höga och låga hastigheter. Medan den intelligenta fyrhjulsdriften (iAWD) ger dig full kontroll och gör körningen säkrare. Allt detta och en hel del till kan du läsa mer om på ford.se Välkommen!

I samarbete med Ford – Sponsrat inlägg