Publicerad den

Sponsrad Video – Ford och isfria rutor

Vinter kallt snö och massor med is på framrutan, hur skönt är det ?

Jo jag vet hur det är när man står där med frusna knogar och det har i princip blivit pansar-is på rutorna som måste tas bort centimeter för centimeter (eller ännu roligare när det är först ett lager snö som blixtfryser händerna innan man kommer ner)

Så varför inte göra som Ford och plocka in värmeslingor i framrutan?

Jodå jag har faktiskt haft en sån bil en gång i tiden, ja inte en Focus (och ok jag har aldrig använt eldkastare för att tina bilen kolla videon så ser du vad jag menar)

Min bil var en Mondeo som var totalt fullutrustad som jag fick till ett bra pris beggad och som efter en oturlig session av övningskörning tyvärr fick säljas för ett pris jag skäms för än idag.

Men i alla fall ta en titt på videon och känn igen er på alla dom som dom här passerar på sin vintriga färd framåt, för visst är det kul när man slipper frysa, och frysa lär vi väl snart göra om man nu får tro SMHI rätt då dom snackar om att det blir en vargavinter som nog tar knäcken på det mesta oavsett om rutorna är uppvärmda eller inte

Sponsrat Inlägg

-=Maniac=-