Publicerad den

Sponsrad Video – Gillette again!

Gillete Rakar vidare och Andreas hänger med i hårborttagnings yran, undrar om det funkar lika bra som för simmare att lätta sig själv genom hårborttagning och om aerodynamiken blir bättre även för oss som bygger prestanda bilar 🙂

Om inte annat vore det kul att Ha Andreas Wilson att göra lite motormaniac reklam om han nu känner sig renhårig nog (hårklyverier) även om jag knappast skulle ha råd med något sådant.

Men i alla fall så måste jag säga att jag verkligen gillar dom här filmerna och den insats just Andreas gör i dom, det är sällan jag skrattar åt reklam men den här gången har det varit svårt att hålla mig för skratt vilket inneburit att familjen har sneglat konstigt på mig varje gång jag har en visats att se filmen och om Du tar en koll på det här så lägg lite saker på minnet för vem vet om det dyker upp någon fråga i tävlingen som har att göra med den här videon

Önskar Dig en riktigt god och underbar Jul även om Du säkert kommer komma in här fler gånger innan JUL och är du ute på FB eller Twitter släng gärna iväg ett hej så svarar jag om jag är där ute och ser Dig