Publicerad den

Sponsrad Video- Golf AllTrack ett äventyr

Golf AllTrack, ett äventyr

Nya VW Alltrack eller Golf Alltrack ska man väl säga är verkligen en bil som sticker ut och ger det där lilla extra när det gäller upplevelsen av att vara unik.

Eller vad tycker Du? Ta en titt på den här videon och skriv om vad Du tycker om den här bilen, bäst skrivet får en biobiljett det är väl inte dåligt eller hur?

Den har kallats Passat’s lillebror och motorpressen har väntat på att den här godbiten skulle avtäckas, för just med den här modellen så siktar VW in sig på tjänstebils köparna .

Det är lite ute med dom stora slagskeppen till tjänstekärror nu när vi både ska vara lite mera miljömedvetna och samtidigt aktiva i naturen, och det är väl bra eller hur.

Lite fakta:

Golf Alltrack 1,8 TSI med 180 hk är den enda bensinmotorn och det räcker för 0–100 km/h på 7,8 sekunder, bränsleförbrukningen anges till 6,8 l/100 km/h. De tre dieslarna är 1,6 TDI (110 hk), 2,0 TDI (150 hk) och 2,0 TDI med 184 hk. Den starkaste dieseln och 1,8 TSI säljs båda med sexväxlad DSG-låda som standard. Alla tre dieslarna till EA288-motorserien som numera uppfyller de strängare Euro 6-avgaskraven och har AdBlue-vätska för att få ner NOx-utsläppen.

2015-volkswagen-golf-alltrack_100482459_l
Golf Alltrack kan dra släpvagnsvikter upp till 2.000 kilo.

 

 

Skriv en kommentar och dela inlägget så är Du med om att kunna få en biobiljett

Sponsrat Inlägg