Publicerad den

Sponsrad Video – Meatloaf on The Road

Vad gör Meatloaf för kärleken, ja förutom just det?

Jag är så pass gammal 🙂 att jag hörde den här låten när den var ny, och jag funderar fortfarande på vad det är Meatloaf inte kan göra för kärleken, är det kanske att ge upp.
Att tanka på ST1 är i alla fall nåt man kan göra kanske inte bara för kärleken utan för att ta sig fram på ett bra sätt, själv är jag bortskämd med att ha just en sån station i princip runt hörnet .

För ett tag sedan gjorde jag en roadtripp upp till Södra Norrland där jag nu kommer från och startade just min resa vid ST1 macken där jag fyllde upp min Diesel-Hyundai upp till röret för att kunna ta mig så långt upp mot Norrland som jag kunde komma, så Helsingborg – Tönnebro var ingen konst att köra på en tank, så jag rattade in bilen på OK för att fylla på med mer Diesel. Bränslet där uppe var en hel del ören dyrare på OK macken än på gamla hemtama ST1  utanför Helsingborg

Resten av resan gick naturligtvis bra och jag landade i Kramfors på kvällen, lite tack vare ST1, det är kärlek det hehehe

Sponsrat Inlägg