Publicerad den

Sponsrad Video – Suzuki S-Cross i alla lägen

Med en knapp inne i kupén kan du anpassa nya Suzuki SX4 S-CROSS efter olika underlag och situationer. SNOW hittar greppet på hala underlag, SPORT gör bilen piggare och passar för en aktiv körstil och LOCK kopplar in fyrhjulsdriften för optimalt grepp. Men oftast funkar AUTO-läget alldeles utmärkt.

Pris från 179.900:-.

Sponsrat Inlägg

Men den är inte bara smidig utan också en snygg bil som verkligen ger ett intryck av att vara en stabil vän på vägen, för Suzuki är ett märke som verkligen ger det där lilla extra både när det gäller utseende och funktion.

Från den första Suzuki Samurai jeepen till Suzuki Vitara så har man verkligen visat att man kan bygga estetiskt trevliga bilar som fungerar i alla lägen på vägen (japp ett litet rim där) och det till priser som verkligen ger valuta för pengarna.
suzuki

Lovar att snart återkomma med en provkörning av den här så Ni kan läsa lite om hur den funkart i trafiken och med 🙂 mig vid ratten, för bil livet består ju inte bara av att bygga stylingbilar utan det finns den här sorten som ska ta oss från plats a – b och kan bilen göra det samtidigt som föraren har ett leende på läpparna så är det väl knappast helt fel eller hur?

Jag älskar köra bil och med rätt bil så är det väl sällan målet som blir just målet utan nöjet blir färden mot och dom möten man har där mellan på vägen.

Modell info

Nu är den här! Suzukis nya familjebil SX4 S-CROSS. Den distinkta formgivningen med svepande karosslinjer ger bilen en tydlig crossoverform och samtidigt en överlägsen aerodynamik. Modellen är standardutrustad med det intelligenta 4×4-systemet AllGrip och har även fått toppbetyget 5 stjärnor i Euro NCAP.

Gillar alla lägen
För optimalt grepp vid olika väderförhållanden är nya SX4 S-CROSS framtagen med en ny generations fyrhjulsdrift – AllGrip. Alla versioner av SX4 S-CROSS är utrustade med det intelligenta 4×4-systemet och det finns fyra lägen att välja mellan: Auto, Snow, Sport och Lock. I läget Auto är bilen tvåhjulsdriven men fyrhjulsdriften kopplas på automatiskt vid behov.