Publicerad den

Sponsrad Video – Tävla om en säsong av Game of Thrones

Game of Thrones serien som verkligen ger mersmak, jag jag måste säga att jag fastnade direkt när jag såg första avsnittet av den serien.

För den är verkligen unik på många sätt och för mig så blev det att sträck kolla på hela första säsongen så jag skulle komma i kapp mig med serien.

Och nu oavsett var man väljer att se på den dvs vänta på avsnitten ska dyka upp på SVT eller om man ser den online så Har DU chansen att vinna en hel säsong av Game of Thrones.

Det som Du behöver göra är att skriva i kommentarsfältet vilken säsong Du skulle vilja vinna och sedan dela det här blogginlägget på Din Facebook profil

Och varför inte ta en titt på Videon ovan här också, då det är ett spel inspirerat av just Game of … för nu så är det snart stormsteg på väg mot Julen med allt vad det nu kan innebära, och oavsett vad man tycker så kan det vara skönt mellan varven att bara koppa av och kanske ha lite spänning och äventyr oavsett om det är på skärmen eller på… Tv Skärmen?

Så glöm nu inte om Du vill vinna, kommentera vilken säsong Du skulle vilja vinna och lägg upp det här inlägget på Din Facebook profil så är du med.