Publicerad den

Tillbaka till Grunden

Man ska fasen inte komplicera saker, då blir det oftast fel, och jag är en mästare på att komplicera allt tills dess allt är så jobbigt så man funderar på vad som egentligen är meningen.

Så tillbaka till början, tillbaka till vad som är viktigt, tillbaka till bilarna.

Innan Jul (19 december för att vara noga) så blev jag ägare till en VW Bora, varför? Jo hjärnspökena som härjar i skallen hörde fantomfel på min nybesiktade Pt Cruiser

Och ja jag vet att en del av Er tänker “vilken jäkla bil” ful som stryk mm mm mm. Men en sak som jag verkligen gillar är att det inte finns en likadan nästan på någon parkering, och trots plastigheten inuti så är den jäkligt bekväm.

Men tillbaka till Bora’n , stand in bil ett kul projekt eller nåt som kommer att sakta men säkert ta kål på min ekonomi, jag gissar på det senare.

A red car parked in a parking lot - Volkswagen

En trevlig liten bil som just nu står med körförbud pga att den ätit upp kontanterna på mitt Swedbank kort snabbare än vad jag kan känna är vettigt, planen är att fixa till den så den är besiktningsbar och sedan använda den medans Pt’n får lite väl förtjänad service och uppmärksamhet.

Så vad är fel på VW’n ?

  • Krockkudde
  • Lambda sond
  • Bromsar
  • inbrottsskada
  • och en bakaxelbalk som ska ha skador

Så jag säger som sickan i Jönssonligan, jag har en plan, och likt Jönsson ligan så lär vägen till att planen ska bli verklighet så kommer den att ändras 50/11 gånger, Just nu så funderar jag kring att snika mig nertill Tyskland, hitta en klotad G60 Vw och göra en Frankenstein…

Vi Får Se