Publicerad den

Tävla om en karriär som proffsfotograf

"Tävla om en karriär som proffsfotograf" När jag såg den rubriken på pressmeddelandet från Canon så smög sig ett leende upp på mina läppar. Hade jag varit ett gäng år yngre .

"Uppdraget" (The Assignment) är att skicka in sina bästa arbeten fördelat på 4 kategorier porträtt, landskap, sport och makro.

Sedan får allmänheten i varje land rösta fram sina favoriter på hemsidan. Av dessa favoriter väljs sedan 4 st ut av en jury, en vinnare per kategori. Vinsten består av Canon EOS utrustning till ett värde av 19000 inga dåliga prylar direkt, så klicka på länken ovan och Lycka till.

Vad  Väntar du på?

canon_eos350d_5

Önskar jag hade nån liknande kamera när jag fotar mina bilar och mässor, men min 4 megapixelkamera får duga så länge, en vacker dag kanske .