Publicerad den

Ut i blåsten med 2 ton Mercedes

Det blåser storm i Skåne, men eftersom lagen om livets nycker ibland gör att Jag måste bryta mot sunt förnuft och ta min fysiska uppenbarelse ut i ovädret för att lösa problem som ställer till det för världsfreden (läs handla frukost åt en presumtivt svältande familj under morgondagen) så känns det tryggt att rulla igång Min Mercedes.

Det är rätt häftigt med en bil som känns så pass gedigen som den här gamla stopp klossen, byggd i plåt som känns flera mm tjock (troligen skottsäker) och med en gammal elegans som bara hämmas av inredningens ålderstigna design (det känns verkligen 80-tal när jag sitter bakom ratten, hade jag haft en äldre bilstereo med “rattaxlar” så hade jag inte förvånats av att höra Wham på radion)

Men det ska vi snart fixa till projektet börjar ta fart så det blir några besök på Pick and Pay skroten och en modernisering så frukost rundan inte känns som en färd i en tidsmaskin , storm eller inte

 

// Janne