Publicerad den

Vad är värdet på en bil?

Hur värderar man sin bil på ett bra sätt?

Jo jag vet hur nu 🙂

Efter att ha haft en massa frågor snurrande i huvudet så testade jag Bilpriser.se för att i alla fall få något hm om vad jag kunde begära för min Trevliga SAAB 900 Turbo när jag väl satt ut den på blocket för byte.

För alla förslag som trillar in kan verkligen göra vem som helst förvirrad, och det var faktiskt  enkelt och smärtfritt att använda Bilpriser.se, skriv in registreringsnumret klicka nästa, skriv in milen, fyll på med lite uppgifter om extra utrustning servicebok och voila en estimering om hur mycket galavagnen kan vara värd 🙂 både vad den kan vara värd om man säljer den privat plus vad man kan få tänkas lägga ut för den ifall den var tillsalu hos en bilhandlare.

Uppgifterna som ligger till grund för värderingen är dom som hämtas från bilregistret så det mesta finns med dvs allt från effekt och när den rullade sin 1:a dag på vägen, så med dom uppgifterna och en väl putsad SAAB så kände jag mig helt klart förberedd på att förhandla fram ett bra byte.

Resultatet, bilen finns kvar, inte för att förslag saknades utan för att jag tillslut insåg hur pass värdefull och bra den var, så om du ska Värdera Bil så tveka inte surfa in på Bilpriser.se och få just din bil värderad så prova deras automatiska tjänst, och vill du ha lite mer så är deras manuella värdering också klart prisvärd .

-=Maniac=-