Publicerad den

Vårkänslor (och annat)

Det var ett tag sedan jag var här och plitade ner några ord, det har varit en knepig vår eller för-vår kanske man kan kalla det, ibland så har livet den där möjligheten att överraska med den berömda ketchup effekten .

För min del så innebar det dåliga familjenyheter där det kommer bli en klart dålig sommar då jag troligen förlorar min mor rätt snart, sjukdomar har den förmågan att suga livet ur människor när man minst anar det och även om det är ofrånkomligt att förlora sina föräldrar förr eller senare så föredrar man oftast just senare min mamma fyllde nyligen 65 och kommer troligen inte bli 66 så det är lite jobbigt mellan varven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Min Mamma är den som faktiskt gett mig det bilintresse som gör mig till den människa jag just är idag, och det som ligger henne varmast om hjärtat är just Amerikanska Jänkejärn

Och den glädje som lyste upp hennes ansikte på Sollefteå Cruisingen varje år gick inte att ta miste på men nu håller en elak Lungfibros på att få henne att försvinna från oss (fysiskt men i mitt hjärta kommer hon leva för evigt)

Jag önskar jag kunde skriva lite roligare texter just nu men det här går inte att bli av med från mitt huvud och snart den här veckan ska jag bege mig upp till Kramfors för att se om jag kan göra något som gör hennes tid bland oss enklare och förhoppningsvis mitt i eländet få henne lite gladare.

Hoppas Du orkat läsa det här, och ja det kommer skrivas om annat även om jag just nu vänder på varje krona för att få allt att gå ihop men det är en del av livet och livet var väl aldrig tänkt att vara rättvist eller hur?

Livet är en gåva vi får varje dag, jag har varit med om 3 mc olyckor men jag lovar det här är klart jobbigare att genomleva än all den rehab jag gått genom alla dessa år.

Tack för att Du läser det här

Janne “Maniac” Eriksson

2014-03-16