Publicerad den

Vem behöver en SAAB Turbo? (SAAB 900 T -97 Bytes)

Har äntligen fått fart på den gamla saaben, och nu ska (ta i trä) alla slangar mellan pump och konsoll vara säkrade så dom inte släpper när det börjar bli lite tryck på bränslet .

Så nu funderar jag på att byta bort den, inte för att den inte fungerar eller kommer rasa ihop i en lite hög, utan pga den trevliga rastlöshet som uppstår när bilen stått på parkeringen ett tag och det känns som det gått troll i projektandet,

Vi talar om en SAAB 900 Turbo av -97 årsmodell, dvs 185 hkr original SE modellen med elhissar runt om, larm, startspärr elbaklucka och en massa kabel draget för diverse bilstereo attrialjer.

Det sitter en blandad kompott av högtalare i alla 4 dörrar pga att det ser fult ut med hål rakt in i dessa (sponsorhögtalarna har gått vidare i andra projekt)

Vad är jag då ute efter?

En trevlig bil som kan få igång min visioneringsfunktion igen dvs nåt som rullar ser trevligt ut och som tilltalar både eststiskt och kreativitetsmässig.

Har du något sånt tveka inte att höra av dig till admin@motormaniac.se och det är jämna byten jag söker, för båda parter , saaben är besiktad men avställd, ev kan påställning och skatt fixas för rätt byte 🙂 Kom igen nu då ….
MotorManiac