Publicerad den

Väntan på Alpine

Så nu har ytterligare en tid gått, och ingen test på Alpine stereon, håll ut den kommer.

Nej den har inte kommit med snigelposten än, men enl uppgift så gick den från lava-electronics/Alpine igår så jag håller tummarna.

Har suttit en del på Blocket och spanat efter en billig BMW 750ia , är småförälskad i V12:an som ligger innanför huven där, den är snygg för att vara motor. Men ekonomin är lite begränsad så det får bli när jag gör mig av med mina projektbilar eller nåt liknande.

Frugan vill ha en Cab, men vi har lite olika syn på vad som är en fin sådan, hon faller för frisörsbilen miata medan jag vill ha nåt mera stabilt som typ en pigg liten Pony dvs en Mustang (jo jag vet jag bubblade om panikekonomi men man måste få drömma)

miata 

Och skillnaden

Mustangcab