Publicerad den

Volvo Poliser och en intet ont anande Maniac

Då har det gått en tid igen! Men jag lovar att det har hänt lite bland mina MotorManiac’sCommando Mek byggen både Green Mean Volvon och Monster Hyundai:en.

Volvon är nu helt klar och väldigt körbar med ett litet plus i kanten och nu går den över från ”Få upp på vägen” projekt till ett rullande projekt som ska bli det lilla extra ( Ett stort tack till Rocking Roger för bilen och för dom få sponsorer som donerat till projektet.

Som ett litet extranummer så blev jag stoppad av trevliga poliser och ja jag fick skämmas lite eftersom jag långt in i maj körde med dubbade vinterdäck efter en mekresa till Norrland där det fortfarande fanns snö, men jag förstår att dom klart ifrågasatte varför , en nu är det fixat, Tacka för trevligt bemötande av Polisen och förståelsen Tack.

Jo jag satt där skamsen och väntade och sedan så pratade jag öronen av den stackars poliskvinnan som tittade stint på den infernaliske lagbrytaren aka Moi.

Så nu sitter det trevliga sommardäck från Michelin på fina fälgar, framvagnen är bytt, delar av bakvagnen bytt och bilen går som en gud efter vägen, så nu är det lite mera koncentration på Monster Hyundaien som också ska bli riktigt trevlig

Man säger att kaffe är ett gift så jag dricker det ur klart bra tematiska muggar eller hur, nästa inlägg kommer om hur Monstret tappade all sin inredning och likt en marsian fick antenner över en natt nästan, plus vad man kan göra med lite för mycket tid och alldeles för lite att göra.

För vem vet vad som kan hända när det inte finns några andra gränser än den egna fantasin och lite Ebay funderingar (ja gissa vart det mesta av utrustningen kommer från) det är alltid trevligt att skapa något annorlunda eller hur